kesä 2021


19.9.2021
Elokuussa tukikohdassa urakoitiin pilketalkoissa. Katso raportti valokuvia-sivulta.

18.8.2021

Muistin virkistämiseksi kommodorin keväällä watsupissa lähettämä viesti Kirkkolahden viemäritöistä:
”Liperin kunta on uusimassa syksyn 2021 aikana Kirkkolahdessa olevan paineviemärin,joka ulottuu ent meijerin rannasta vastakkaiselle rannalle vanhan sairaalan rannan läheisyydessä  olevan jätevesipumppaamon luokse, Uusimiselle on saatu Aluehallintoviraston (AVI) lupa .Lupaehtojen mukaan työtä ei saa suorittaa 1.5.-30.8 välisenä aikana.
Kunta on valinnut urakoitsijaksi J& M Aavamäki OY:n Liperistä ja vesistöön rajoittuvat työt alkavat syyskuun alussa.
Työ suoritus tapahtuu niin että n 1,3 km:n pituinen uusi betonipainoilla varustettu muoviputki kelluu veden päällä ja putken vedellä täyttämisen myötä se painuu pohjaan. Rantaosuuksilla putki myös kaivetaan koneellisesti lahden pohjaan.
Jossain vaiheessa työn suoritusta veneliikenne Kirkkolahdella tulee olemaan kokonaan poikki (urakoitsijan arvio muutamia päiviä). Tästä informoidaan tarkemmin työsuorituksen edistyessä.”

Työmaa-alue kartalla

 

 


28.5.2021

Tukikohta on taas käyttövalmiina. Laituria on osin uusittu ja paikat putsailtu, vesitilannekin on viime syksyä parempi. Toivotaan kesältä suotuisia veneilykelejä.


 13.4.2021  Katsastajan terveiset Katsastus-sivulla. Huomaa katsastajan muuttunut sähköpostiosoite.

5.3.2021
Seurassamme  tehtiin sääntöuudistus viime vuonna. Nyt nuo uudet säännöt on vahvistettu ja toiminta jatkuu niiden pohjalta. Isoin muutos entiseen on siinä, että entisten syys- ja kevätkokousten sijaan on nyt vain yksi vuosikokous, joka pidetään näin alkuvuodesta.
Tutustu uusiin sääntöihin tästä